Организацията на БСП в Сопот изключи  Деян Дойнов от  партията.

...
Организацията на БСП в Сопот изключи  Деян Дойнов от  партията.
Коментари Харесай

Изключиха кмета на Сопот от БСП

Организацията на Българска социалистическа партия в Сопот изключи  Деян Дойнов от  партията. След разискване на фактическото положение на общината Общинският съвет на БСП  смъкна политическото си доверие към  Дойнов като  кмет и  се  разграничи от дейностите му. Това обявиха в публично пресъобщение от Об С на Българска социалистическа партия в Сопот. Заседанието завърши преди броени минути.

 Сред обрисуваните от социалистите проблеми бяха неналичието на разговор и бистрота при вземането на решения за ръководството на общината и изолацията на членовете на партията при решаването на  значими за общността  въпроси.  Настъпилото напрежение след изключването от Българска социалистическа партия на зам-кмета на общината докара до уволнението  от общинска администрация на членове на Българска социалистическа партия, намерено застанали срещу дейностите му.

„ Българска социалистическа партия мъчно извоюва победа през 2015 година. Заедно с жителите на общината искахме кмет, който да ръководи умело, заслужено и транспарантно. Ангажирахме се да преодолеем последствията от едно недобро ръководство, от което общината бе задлъжняла и със запорирани сметки.  Вярвахме, че сме излъчили претендент, който ще успее. ”  съобщи водачът на социалистите  в Сопот Станислав Стоенчев.     „ Обещахме на хората смяна.  За нас е значимо какво мислят жителите на Сопот  и затова   групата  на  Българска социалистическа партия в  Общински съвет  Сопот ще бъде  отговорна  съпротива на ръководството, в което вземат участие и  съветниците от  ГЕРБ,  и  съветниците от Коалиция " Заедно за просперитета на Сопот и Анево ", представляваща  някогашния кмет на общината Веселин Личев. ”, заявява  Станислав Стоенчев. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР